MENU   
NOVINKYDÁRKOVÝ POUKAZEKODROGERIESALOOSPERFECT DISHMATCHA-TEAI LOVE HUMMUSMIX - TEEBOTANICOGREŠÍKDR.POPOVKAMILA CHOCOLATESSEMIXMIXITPLODY SLUNCENATURE NO TEACOUNTRY LIFEZDRAVÉ VÝŽIVYPURITASOBALOVÝ MATERIÁLOSTATNÍSORTIMENT ZBOŽÍ PRO NEREGISTROVANÉ V KLUBU GLOBAL 3000 - EXPRES MENUSORTIMENT ZBOŽÍ PRO NEREGISTROVANÉ V KLUBU GLOBAL 3000 - ZBOŽÍ KLUBU GLOBAL 3000SORTIMENT ZBOŽÍ PRO NEREGISTROVANÉ V KLUBU GLOBAL 3000 - POCTIVÉ MLSÁNÍ

POLOTOVARY A SMĚSI

 
 
 
<  1 2  >
Hummus směs na pomazánky 200 g BIO COUNTRY LIFE
Hummus směs na pomazánky 200 g BIO COUNTRY LIFESypká směs na přípravu hummusu. Hummus je arabská pochoutka, jejíž základní ingrediencí je cizrna. Podává se jako samostatné jídlo, omáčka nebo příloha k hlavnímu jídlu. Vychutnejte si ho v biokvalitě. Snadná a rychlá příprava. Popis Využití: pomazánka - připravte hummus dle návodu a podávejte ho namazaný na pečivu například se zeleninovým salátem dip - hummus můžete dochutit citronovou šťávou a chilli papričkami, získáte tak pikantní dip třeba ke grilované zelenině omáčka - uvařili jste si pohanku s pečenou zeleninou a je to suché? přidejte hummus jako omáčku a máte výborné jídlo příloha - hummus má jemnou chuť a může sloužit jako kašovitá příloha k vašim oblíbeným pokrmům Hummus si samozřejmě můžete z vařené cizrny připravit sami. Vaření luštěnin ale často dlouho trvá a je třeba luštěniny někdy i předem namáčet. S touto sypkou směsí můžete mít orientální pochoutku připravenou za pár minut. Hummus skvěle poslouží jako rychlá večeře pro rodinu nebo jako specialita pro nečekanou návštěvu. Hummus pochází z Levanty, což je oblast Východního Středomoří. Tradičně se vyrábí z vařené cizrny, sezamové pasty tahini, olivového oleje, citronové šťávy a česneku. I když pochází z oblasti Středního Východu, je v současnosti oblíbený po celém světě. Nejstarší recept na tuto pochoutku byl zaznamenán v Egyptě již ve 13. století. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Složení Cizrnová mouka*, sušený česnek*, sůl. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Skladování Skladujte při relativní vlhkosti vzduchu 70 %.
59 Kč  (59 Kč)
2,46 €  (2,46 €)
Pohanková sekaná 160 g BIO BIOLINIE
Pohanková sekaná 160 g BIO BIOLINIESměs obilovin na přípravu vegetariánské sekané. Základ tvoří pohanková lámanka. Popis Pohanka pochází z chladných oblastí Himalájí, proto se traduje, že posiluje a prohřívá organismus. Pohanka u nás bývala hodně oblíbenou potravinou a dnes je její používání opět na vzestupu. Pohanka je lehce stravitelná, nutričně hodnotná a je nejlepším přírodním zdrojem rutinu – vitamínu P.Je také významným zdrojem vlákniny a vitamínů skupiny B. Pohanka obsahuje draslík, fosfor, vápník, železo, měď, mangan, zinek a velké množství hořčíku. Složení Pohanka loupaná lámanka* (75 %), sušená bramborová kaše* (brambory*, rozmarýnový extrakt*), sušená zelenina* (9 %) (cibule*, špenát*, česnek*, paprika červená*) ochucovací směs (jedlá sůl s jódem [jedlá sůl, jodičnan draselný], sušená zelenina* [ cibule*, sladká paprika*, mrkev, petrželová nať*], bylinky*[bazalka*, oregáno*, majoránka*, saturejka*, libeček*], fruktóza), jedlá mořská sůl, hřib pravý*. Může obsahovat stopy sezamu, skořápkových pldů a celeru. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Skladování Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C.
66 Kč  (66 Kč)
2,75 €  (2,75 €)
není
obrázek
Polévková směs 500 g BIO COUNTRY LIFE
37 Kč  (37 Kč)
1,54 €  (1,54 €)
Prášek kypřicí do pečiva bezlepkový 12 g BIO AMYLON
Prášek kypřicí do pečiva bezlepkový 12 g BIO AMYLONVýborný pomocník při pečení, vaše těsto bude odlehčené a nadýchané. Pomůže vám připravit skvělé bábovky, muffiny nebo sušenky. Prášek do pečiva Amylon neobsahuje fosfáty. Nakypření zajistí vinný kámen a jedlá soda. Popis, složení a nutriční hodnoty Popis Tipy: Kypřicí prášek Amylon má tendenci kypřit už při pokojové teplotě na rozdíl od obyčejného prášku. Proto se doporučuje dávat těsto do trouby co nejrychleji po zapracování prášku. Kypří o něco méně. Použijte 1,5 sáčku tam, kde byste jinak dali 1 sáček obyčejného. Nebo použijte jen 1 sáček a přidejte malou lžičku jedlé sody Prášek do pečiva Amylon má úplně neutrální chuť. Když si na něj zvyknete, poznáte, když se použije konvenční prášek. Kypření vytváří v těstu bublinky vzduchu, tím je těsto odlehčené a nabyde na objemu. Jde toho docílit dvěma způsoby – biologickým (droždí) nebo chemickým (bublinky vzniknou chemickou reakcí kyselin a zásad). Rozdíl bezfosfátového a fosfátového prášku: běžný kypřicí prášek – kyselou složkou je fosforečná sůl (také obsažená v tavených sýrech nebo práškových směsích na výrobu nápojů) kypřicí prášek bez fosfátů – kyselou složkou je vinný kámen (vinnan draselný), vysráží se ve formě krystalků ve vinných sudech – zásaditou složkou je jedlá soda – dále obsahuje jenom kukuřičný škrob v biokvalitě Složení Kukuřičný škrob*, kypřící látky: vinany draselné, uhličitany sodné. Může obsahovat stopy mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Skladování Skladujte v suchu.
7 Kč  (7 Kč)
0,29 €  (0,29 €)
Pudink čokoládový bezlepkový 40 g BIO AMYLON
Pudink čokoládový bezlepkový 40 g BIO AMYLONKvalitní čokoládový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí. Popis Tipy na použití: domácí termix - klasicky připravíme horký pudink a ještě za tepla vmícháme 250 g měkkého biotvarohu, poté necháme vychladnout pečení - horký pudink lze nalít na syrové těsto vylité na pekáči, můžete přidat ovoce, čokoládu či ořechy dle libosti a následně zapéct studené dezerty - vychladlý pudink ozdobený ovocem bude krásně vypadat třeba v elegantních skleničkách, dekorujte ještě šlehačkou, strouhanou čokoládou nebo drcenými ořechy sladká omáčka - při přípravě můžete přidat více mléka a udělat z horkého pudinku sladkou omáčku pro zalití například ovocných knedlíků, buchtiček nebo štrúdlu náplně, krémy - vychladlý pudink připravený s menším množstvím mléka výborně poslouží jako krém do dortu nebo jako náplň do koblih, věnečků a dalších dezertů Také máte u pudinku při jeho přípravě problém se žmolky a s připalováním mléka? Připravte si ho v domácí pekárně nebo v mikrovlnce. Menší část mléka si dejte stranou a rozmíchejte v něm pudinkový prášek, zbytek mléka dejte do nádoby na pečení a přidejte cukr nebo sirup dle chuti. Rozmíchanou směs s pudinkem vlijte do nádoby a v domácí pekárně nastavte program Džem. V pekárně nechte míchat asi 15 minut, v mikrovlnce stačí cca 5 minut. Tato příprava sice zabere víc času, docílíte ale větší jemnosti pudinku. Firma Amylon má své kořeny až v 19. století, oficiálně založena byla v roce 1912. Jedná se o tradičního českého výrobce, který na trh postupem času uvedl i biovýrobky. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Složení Kukuřičný škrob*, odtučněný kakaový prášek* (20 %). Může obsahovat stopy vajec a mléka. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Skladování Skladujte v suchu.
13 Kč  (13 Kč)
0,54 €  (0,54 €)
Pudink vanilkový bezlepkový 40 g BIO AMYLON
Pudink vanilkový bezlepkový 40 g BIO AMYLONKvalitní vanilkový pudink v biokvalitě vhodný i pro bezlepkovou dietu. Výborně chutná horký i studený. Velmi variabilní pomocník v kuchyni při přípravě originálních dezertů. Přírodní vanilka dává pudinku úžasnou vůni. Vyroben českou firmou se stoletou tradicí. Popis Tipy na použití: domácí termix – klasicky připravíme horký pudink a ještě za tepla vmícháme 250 g měkkého tvarohu, poté necháme vychladnout pečení – horký pudink lze nalít na syrové těsto vylité na pekáči, můžete přidat ovoce, čokoládu či ořechy dle libosti a následně zapéct studené dezerty – vychladlý pudink ozdobený ovocem bude krásně vypadat třeba v elegantních skleničkách, dekorujte ještě šlehačkou, strouhanou čokoládou nebo drcenými ořechy sladká omáčka – při přípravě můžete přidat více mléka a udělat z horkého pudinku sladkou omáčku pro zalití například ovocných knedlíků, buchtiček nebo štrúdlu zahušťování – u sladkých jídel, kupříkladu u ovocných omáček, pokud nemáte doma jiné zhušťovadlo, můžete sáhnout po pudinku, přidávejte po malých dávkách dle potřeby do vařícího pokrmu náplně, krémy – vychladlý pudink připravený s menším množstvím mléka výborně poslouží jako krém do dortu nebo jako náplň do koblih, věnečků a dalších dezertů Také máte u pudinku při jeho přípravě problém se žmolky a s připalováním mléka? Připravte si ho v domácí pekárně nebo v mikrovlnce. Menší část mléka si dejte stranou a rozmíchejte v něm pudingový prášek, zbytek mléka dejte do nádoby na pečení a přidejte cukr dle chuti. Rozmíchanou směs s pudinkem vlijte do nádoby a v domácí pekárně nastavte program Džem. V pekárně nechte míchat asi 15 minut, v mikrovlnce stačí cca 5 minut. Tato příprava sice zabere víc času, docílíte ale větší jemnosti pudinku. Firma Amylon má své kořeny až v 19. století, oficiálně založena byla v roce 1912. Jedná se o tradičního českého výrobce, který na trh postupem času uvedl i bioprodukty. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Pudink se vyrábí z kukuřičného škrobu, je tedy bezlepkový. Vanilkovou vůni a chuť zajišťuje mletá vanilka a vanilkový extrakt. Mletá vanilka se mele přímo ze sušených lusků a i extrakt se získává z pravé přírodní vanilky. Složení Kukuřičný škrob*, mletá vanilka* (1,5 %), vanilkový extrakt. Může obsahovat stopy vajec a mléka. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Skladování Skladujte v suchu.
17 Kč  (17 Kč)
0,71 €  (0,71 €)
<  1 2  >
KONTAKTY
+420 733 172 503
obchod@prirodanadlani.cz
+420 733 172 503 obchod@prirodanadlani.cz