Home / COUNTRY LIFE / Kaše / Kaše čiroková bezlepková 300 g NOMINA
Kaše čiroková bezlepková 300 g NOMINA
Kaše čiroková bezlepková 300 g NOMINA

KAŠE ČIROKOVÁ BEZLEPKOVÁ 300 G NOMINA

Dostupnost:
SKLADEM U PRODEJCE

Zboží pro Vás objednáme. Odeslání Vašeho balíčku se může o týden zpozdit.
52 Kč
2,17 €
Při nákupu na PIN Klubu Global 3000 je cena 52 Kč nebo 2,17 €.
Body za nákup: 0,01
ks
1
přidat do košíku
Kód produktu: 233016

POPIS PRODUKTU

Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů. Čiroková kaše patří mezi přirozeně bezlepkové potraviny.

Popis
Tipy a recepty na použití čirokové kaše:

snídaně - v našem časopise Dobroty jaro 2016 najdete tipy, jak kaši sladit, z čeho ji vařit, čím ji ochutit nebo co do ní přidat
dezert - v poháru můžete kaši krásně nazdobit třeba se zkaramelizovaným ovocem a sladkým sirupem
koktejl - když při vaření přidáte více tekutiny, řidší kaši pak lze rozmixovat s ořechy a ovocem a uděláte si tak výborný koktejl
knedlíčky do polévky - nastrouhané tofu, kaši, utřený česnek a nasekané bylinky zformujte do malých knedlíčků, které stačí v polévce už jen 3 minuty povařit
pomazánka - kaše může být základní hmotou pro výrobu domácích pomazánek
Ráno dělá den a snídaně dělá ráno. Dobrá snídaně vám zajistí dostatek energie a pocit sytosti. Ale právě ráno člověk často nejvíce pospíchá a nemá na přípravu jídla moc času. V takovém případě můžete sáhnout po instantní kaši, třeba zrovna čirokové.
Fantazii se meze nekladou a do své kaše si můžete pokaždé přidat něco jiného. Z jednoho sáčku si tak uděláte mnoho různých a chutných pokrmů.

Čirok dvoubarevný je rostlina z čeledi lipnicovité pěstovaná jako obilnina. Zrna této rostliny se používají pro výrobu mouky a jako pícnina. Jsou zcela přirozeně bezlepkové. Největším producentem čiroku jsou Spojené státy americké a Nigérie.

Firma Nominal je na trhu již 20 let. Důležitými hodnotami jsou pro ně příroda, pečlivost, pokora a píle. Dbají především na kvalitu surovin, některé si i sami pěstují. Značka patří mezi průkopníky bezlepkových potravin v České republice.

Složení
Čirok 60 %, celozrnná rýže.
Skladování
Skladujte v suchu a vždy uzavřené.

DALŠÍ V KATEGORII

Para ořechy 100 g BIO COUNTRY LIFE
Para ořechy 100 g BIO COUNTRY LIFEČerstvé ořechy jsou krémově bílé a mají sladkou chuť. Dají se jíst samotné nebo je můžete zakomponovat do sladkých i slaných pokrmů. Ořechy je možné pražit, namáčet a dokonce i nakládat. Vychutnejte si je v biokvalitě. Popis Téma ořechů jsme detailně zpracovali v časopise Dobroty podzim 2013. Využití: pochutina - ořechy jsou výtečné i jen tak samotné, můžete je třeba servírovat k horkému nápoji, když máte návštěvu dezerty - studené nebo pečené, ořechy se výborně hodí do těst, krémů nebo s nimi hotové pokrmy jednoduše posypte cukroví - ořechy můžete obalit v rozpuštěné čokoládě nebo je rozdrtit a udělat si ořechové kuličky třeba s rozmixovanými datlemi, karobem, kokosem a dalšími ořechy smoothie - nebojte se přidat para při přípravě vašeho oblíbeného smoothie zmrzlina - nahrubo nasekané ořechy, mražené banány, med a smetana udělají dohromady výbornou zmrzlinu, stačí společně rozmixovat polévky - nahrubo nasekané ořechy jsou vhodné k ozdobení polévek na talíři snídaně - oříšky můžete obohatit vaše oblíbené snídaňové müsli nebo kaši saláty - ovocné i zeleninové saláty jsou ideálními kandidáty pro přidání ořechů pomazánky - ořechy rozmixujte s luštěninami, tofu, semínky nebo zeleninou rizoto, kuskus - oříšky nasekejte a přidejte do zeleninového rizota nebo kuskusu nakládání - para můžete i naložit, do zavařovačky dáte ořechy, pepř, olivový olej, sůl a lahůdkové droždí, protřepete a necháte odležet v lednici přes noc namáčení - namočte ořechy přes noc do vody, budou chutnat čerstvě a budou jemnější pražení - 5 až 10 minut pečte v troubě, dokud para nezezlátnou, získají intenzivnější chuť Para ořechy získaly svůj název podle přístavu Pará v Brazílii, odkud se vyvážely do Evropy. Rostou na stromu, který se jmenuje juvie ztepilá. Jedná se pouze o divoce rostoucí strom, jelikož se ho nepodařilo domestikovat. Jeho plody jsou tobolky. Domorodí sběrači je sbírají a vyloupou z nich až 22 semen na jednu tobolku. Kromě potravinářství se někdy plody využívají na výkrm kaprů. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Složení PARA OŘECHY jádra*. Může obsahovat stopy lepku a ostatních skořápkových plodů. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Alergeny Skořápkové plody Skladování Nevystavujte přímým slunečním paprskům. Skladujte při teplotě do 25 °C a při relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
106 Kč  (106 Kč)
4,42 €  (4,42 €)
Vločky ovesné jemné 500 g BIO COUNTRY LIFE
Vločky ovesné jemné 500 g BIO COUNTRY LIFESnídaní z ovesných vloček nastartujete den plný energie. A z jemných ovesných vloček připravíte tu nejlepší ovesnou kaši. V kuchyni ovšem mají širší využití – zahustíte s nimi polévky, pomazánky, karbanátky. Můžete je přidat do pečiva, lívanečků a nebo si připravit domácí ovesnou granolu. Popis Ovesné vločky se vyrábějí z napařeného a rozlisovaného obilného zrna. V našem časopise Dobroty jaro 2016 jsme zpracovali rozsáhlé téma o vločkách. Naleznete zde srovnání jednotlivých druhů vloček, tipy a recepty na použití, zajímavé informace o lepku a mnoho dalšího... V nabídce také máme certifikované bezlepkové ovesné vločky Tilquhillie Tipy a recepty na použití: Kaše – vločky stačí zalít horkou vodou nebo rostlinným či živočišným mlékem – pro krémovější chuť, vločky pár minut povařte – recept na ovesnou kaši naleznete na straně 18 v Dobrotách jaro 2016 Krémové polévky – do zeleninové polévky přidejte vločky, chvilku povařte a rozmixujte – s množstvím opatrně, vločky hodně nabydou – recept na karotkovou polévku s ovesnými vločkami je popsán na straně 12 v Dobrotách jaro 2016 Pečivo – při přípravě chleba nebo dalamánků nahraďte 1/4 mouky vločkami Muffiny – recept na květákové muffiny najdete na straně 16 v Dobrotách jaro 2016 Nádivka – recept na vločkovou nádivku s mandlemi naleznete na straně 13 v Dobrotách jaro 2016 Smoothie – rozmixujte oblíbené ovoce s vodou, rostlinným nápojem nebo mlékem, podle chuti přidejte spařené nebo povařené vločky, semínka, jogurt, sirup, zeleninu... Placičky, burgery, sekaná – vločky lehce rozmixujte s dušenou nebo orestovanou zeleninou, uvařenými luštěninami, přidejte vejce nebo Hrašku, osmahnutou cibulku, bylinky, česnek, sůl a podle potřeby vodu, smažte nebo pečte v troubě – na straně 12 v Dobrotách jaro 2016 najdete recept na cizrnové placičky se sójovými a ovesnými vločkami Lívance – nahraďte 1/4 mouky vločkami Pomazánky – lehce osmahnutou zeleninu zalijte trochou vody, přidejte vločky (stačí trochu na zahuštění), pár minut povařte a rozmixujte, ochuťte sójovou omáčkou, umeoctem a lahůdkovým droždím, podle chuti můžete přidat tofu, tempeh, červenou loupanou čočku (přidejte k zelenině a 15 minut duste, potom přidejte vločky a ještě chvilku povařte) Sušenky – nahraďte 1/4 mouky vločkami Granola – vločky smíchejte s oblíbeným sirupem a olejem (výborný je olivový nebo kokosový), podle chuti můžete přidat sušené ovoce, oříšky, semínka, sušený kokos, kakaové boby, skořici, karobový prášek, předem namočené pohankové kroupy; za občasného promíchávání pečte 60 minut při 110 °C Drobenka – rozmixujte 50 g mandlí, 150 g vloček, 6 lžic rýžového sirupu a 4 lžíce olivového oleje Nepečené cukroví – rozmixujte vločky s předem namočeným sušeným ovocem, kokosovým olejem a sirupem, můžete přidat semínka, oříšky, sušený kokos, karobový prášek nebo skořici; vytvarujte kuličky a obalujte je v sušeném kokosu, karobu nebo sezamu Složení Vločky OVESNÉ*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Alergeny Lepek Skladování Při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.
40 Kč  (40 Kč)
1,67 €  (1,67 €)
KONTAKTY
+420 733 172 503
obchod@prirodanadlani.cz
+420 733 172 503 obchod@prirodanadlani.cz